Diensten

Communicatiestrateeg

Als communicatiestrateeg help ik ondernemend Friesland bij het vertellen van een boodschap die impact heeft. Samen met mijn opdrachtgevers zorg ik dat alle betrokkenen goed en gelijktijdig worden geïnformeerd. Daarnaast, zorg ik ervoor dat het bedrijfsimago wordt beschermd.

Woordvoerder

In de rol van woordvoerder of persvoorlichter kan ik de externe communicatie van uw bedrijf voor mijn rekening nemen. Zo kan ik het contact met de pers onderhouden en in overleg met u relevante informatie op de juiste wijze naar buiten brengen.

Dagvoorzitter

Als dagvoorzitter en presentator geef ik op een waardevolle manier invulling aan bijeenkomsten of symposia. Ik zorg voor een goede voorbereiding en dat het opgestelde programma namens uw organisatie, met enthousiasme, in goede banen wordt geleid.

Interne en externe communicatieInterne communicatie
Alle vormen van communicatie binnen uw organisatie. Als de interne communicatie binnen de organisatie goed loopt, zullen medewerkers zich meer verbonden en betrokken voelen. Betrokken medewerkers kunnen een grotere bijdrage leveren.

Externe communicatie
Alle communicatie vanuit uw bedrijf naar buiten toe. Van persvoorlichting tot crisiscommunicatie. Effectieve externe communicatie versterkt de band met uw relaties, zorgt voor klantentrouw, vergroot het vertrouwen in uw bedrijf en draagt bij aan uw omzet.

Voice-over en (bedrijfs)presentatie

Voor het inspreken van voice-overs en het presenteren van bedrijfsfilms kunt u mij ook inzetten.

Recensies LinkedIn

Bert
Roman

Tineke is één van de meest positieve en enthousiaste mensen die ik ken. Ze weet de mensen om haar heen te motiveren door haar inspirerende werkwijze.

Gerard
Duursma

Tineke is een zeer zelfstandige vrouw, die weet hoe ze doelen op een effectieve manier kan bereiken. Ze doet dit op een politieke wijze.

Karin
Oosterhof

Tineke is een enorme gedreven, enthousiaste en sprankelende collega. Ze verricht haar werk met enorm veel toewijding, passie en plezier.