Over Tineke

Tineke Jorritsma

Ondernemen is mij met de paplepel ingegoten. Ik ben opgegroeid in een echt ondernemingsgezin. Mijn ouders hadden een handelsonderneming in agrarische producten in het Friese Parrega.

De studie Commerciële Economie heb ik cum laude afgerond aan de Heao. Daarnaast, heb ik 20 jaar ervaring in het bedrijfsleven in diverse commerciële buitendienst functies en was ik vaak eindverantwoordelijk voor de communicatie.

Nu (bijna) 40 jaar jong, getrouwd en moeder van een prachtige zoon van (bijna) 4 jaar, heb ik in maart 2021 mijn eigen onderneming opgericht. Als ondernemer help ik u graag bij het vertellen van een boodschap die impact heeft. Dit kan op verschillende gebieden zijn. 

Denk bijvoorbeeld aan een impactvolle verandering in uw bedrijf, zoals een directiewisseling of naamswijziging. 

Daarnaast, kan dit ook op het gebied van een fusie, een overname of de verkoop van uw bedrijf zijn.

Ook als uw bedrijf in de publiciteit is gekomen of bij een calamiteit help ik u graag met de interne en externe communicatie. Dit in de rol van communicatiestrateeg, woordvoerder of dagvoorzitter.

Kernwaarden

• Ondernemend;
• Daadkrachtig;
• Fries DNA;
• Secuur;
• Kwaliteit;
• Het hebben van een groot netwerk;
• Het onderhouden van lange termijn relaties.

Recensies LinkedIn

Bert
Roman

Tineke is één van de meest positieve en enthousiaste mensen die ik ken. Ze weet de mensen om haar heen te motiveren door haar inspirerende werkwijze.

Gerard
Duursma

Tineke is een zeer zelfstandige vrouw, die weet hoe ze doelen op een effectieve manier kan bereiken. Ze doet dit op een politieke wijze.

Karin
Oosterhof

Tineke is een enorme gedreven, enthousiaste en sprankelende collega. Ze verricht haar werk met enorm veel toewijding, passie en plezier.